Artikler

 

 

Om os

I 1986 blev delika as grundlagt i Hammel og den traditionsrige pålægsfabrik ligger stadig i de oprindelige bygninger i hjertet af byen. Virksomheden skiftede ejere i 2007. Kurt Møller og Tom Elert Christensen overtog virksomheden fra Lars Vestergaard. Kurt Møller sidder i dag som administrerende direktør og Tom Elert Christensen som bestyrelsesformand. De to nye ejere havde fra starten store planer om at udvikle virksomheden både på personaleområdet, men også på salgs- og produktionsområdet. Allerede i efteråret 2008 opkøbte de derfor konkurrenterne: Dexters Delikatesser i Vamdrup og Carl Vollstedt Eftf. i Haderslev.

Virksomheden omfatter således i dag en pålægsfabrik i Hammel, en pølsefabrik i Haderslev samt et centrallager ved hovedkontoret i Vamdrup.

Pålægsfabrikken delika i Hammel producerer i dag alt indenfor pålægsprodukter, både som stk.-varer til delikatesser/foodservice og detailpakket pålæg til flere detailkæder i Danmark. Ydermere producerer fabrikken alt indenfor røgvarer såsom hamburgerryg, bacon og skinker i mange forskellige udskæringer og smagsretninger. Kendetegnet ved alle vores produkter er høj kvalitet med udgangspunkt i gammeldags slagtertraditioner.

Dexters Delikatesser blev grundlagt i 1977. Virksomheden var særdeles kendt for at være blandt de allerførste til at introducere de danske delikatesser og specialbutikker for spændende samt nye og anderledes udenlandske specialiteter.

I samarbejde med kompetence specialister fra den internationale charcuterivarebranche opbyggede Dexters Delikatesser en landsdækkende engroshandel til videresalg i hele Danmark. Danskerne stiftede hurtigt bekendtskab med mange lækre produkter fra en række lande i EU, bl.a. de spanske produkter som serranoskinke, chorizo og ikke mindst den udenlandske ”leverpostej”, den originale paté fra Belgien i diverse smagsretninger. I dag er alle de produkter blevet en hverdagsspise for mange danskere.

Carl Vollstedts Eftf. blev grundlagt i 1984 i ”pølsernes by” – Haderslev i Sønderjylland. Hos Carl Vollstedts Eftf. har vi altid benyttet gammeldags stenovne og gør det stadig idag. Ligeledes anvender vi gammeldags traditionelle metoder til fremstilling af de velkendte spegepølser og grillpølser. Veluddannede medarbejdere sørger for, at produkterne produceres på en måde, hvor kvalitet er i højsædet fra råvare til det færdige produkt.

delika’s produkter distribueres og sælges i dag overalt i landet.

Vi besøger 600 supermarkeder og specialbutikker om ugen med egne salgsvogne. Herudover har delika as en del direkte salg til flere landsdækkende supermarkedskæder og discountkæder. delika as sælger også produkter til grossist- og foodservicesektoren samt eksportere varer til omkringliggende EU-lande.